Vores referencer

Mekini

Mekini har to skønhedsklinikker i Aalborg.

De tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger samt produkter og har også en webshop hvor man kan købe produkter.

Besøg Mekini’s hjemmeside her.

Vi udfører alle bogholderi funktioner for Mekini, herunder finans-, debitor- samt kreditorbogholderi, afstemning af bank, betalinger i banken og klargøring af regnskabet til revisoren. Herudover laver vi hver måned budgetopfølgning og udarbejder månedsrapport.

Mine varmeste anbefalinger til Hasseris Bogføring og Revision.
Hvis der er noget som kan give mig stress og hjertebanken så er det betaling af regninger. Jo mere succes Mekini fik, jo mere ondt i maven fik jeg ang. regninger, omsætningstal osv.
Det var en kæmpe lettelse da Betina for 4 år siden overtog de “tunge poster”. Jeg godkender betalinger, alt andet tager hun sig af.
Nogle gange skal man bare holde sig det man er god til. Jeg behøver ikke lære alt ting. Det vigtigste er, jeg har nogle at dele ansvaret ud til, og som lever op til deres ansvar. Det må jeg siger Betina gør!
Så mangler du en dygtig, omhyggelig og ansvarlig bogholder så kontakt hende.

Cliento ApS

Cliento er en servicevirksomhed som udvikler crm systemer i Microsoft Dynamics 365.

De hjælper virksomheder med at skabe målbare resultater gennem styring på såvel marketingindsats som effektivisering af salgsprocesser og gennem optimering af kundeservice.

Besøg Cliento’s hjemmeside her.

Vi laver finansbogholderiet for Cliento og laver regnskabet klar til revisor. Vi sørger for at alle konti stemmer således at momsindberetning kan laves korrekt og til tiden.

Omhyggelig, effektiv og initiativrig; Hvad mere kan man ønske sig af sin bogholder? At hun er sød og omgængelig? Betina har det hele, vi er super tilfredse med hendes arbejde og hendes evne til at falde ind på kontoret, når hun er her. Kan klart anbefales til andre der har brug for en deltids bogholder.

Kronborgs Revision ApS

Kronborgs Revision er en revisionsvirksomhed hvis målsætning er, at levere et stykke kvalitetsarbejde til sine kunder, samt god rådgivning, da det er vigtigt i forretningslivet. Finn Kronborg er selvstændig revisor, uddannet merkonom i revision, regnskab og EDB, og har drevet revisionsvirksomhed i over 25 år. Hans kundeunderlag spænder bredt indenfor både håndværk og liberale erhverv.

Besøg Kronborgs Revisions hjemmeside her.

Vi har samarbejdet med Kronborgs Revision i 10 år, hvor vi træder til i spidsbelastnings perioder.

Hvem kan vi hjælpe

Vi har erfaring med en lang række af forskellige virksomheder, indenfor forskellige brancher.

  • Enkeltmands virksomheder og selskaber
  • Skønhedssaloner, fotografer, håndværkere, logistikvirksomheder, restauranter, behandlere, tøjvirksomheder, produktionsvirksomheder m.fl.
  • Vi hjælper også revisorer i deres spidsbelastnings perioder

Vi kan derfor også hjælpe dig, uanset hvilken virksomhed du har og branche du befinder dig i.
Kontakt os her, for et uforpligtende møde eller telefonsamtale.

Har du brug for hjælp til dine økonomiopgaver?

Vi har mange års erfaring med bogholderi og regnskab, og vil hellere end gerne hjælpe dig med at optimere og holde styr på økonomien i din virksomhed.