Om Hasseris Bogføring og Revision

Hasseris Bogføring og Revision…

Vi har mange års erfaring inden for regnskab, økonomi og freelancebogholderi, og kan hjælpe med mange forskellige opgaver inden for disse områder – læs mere om vores ydelser her.

Vi arbejder fra vores eget kontor, og alt vores arbejde udføres elektronisk. Derfor kan vi hjælpe dig og din virksomhed uanset hvor i landet du er fra.

Teamet…

Hasseris Bogføring og Revision består af to engagerede og dygtige medarbejdere. Vi har som udgangspunkt vores egen kundeportefølje, så vi kan blive eksperter på din virksomhed og dine opgaver. Men vi sparrer naturligvis indbyrdes og supplerer også hinanden, når dette er nødvendigt.

Samarbejdet med vores kunder bygger på gensidig tillid og respekt, og fuld diskretion er naturligvis en selvfølge for os.

Kunderne…

Vi har hjulpet mange forskellige kunder og virksomheder, både enkeltmandsvirksomheder og selskaber fra mange forskellige brancher.
Blandt vores nuværende kunder er:
Mekini, Cliento, PJ Logistics og Kronborgs Revision.

Vi har stor erfaring og ekspertise og kan hjælpe dig uanset hvilken virksomhed du har og branche du befinder dig i.

Læs mere om vores kunder, og hvad de siger om os her.

Mere om vores ydelser

Vi har mange års erfaring inden for økonomi, regnskab og freelancebogholderi, og kan hjælpe dig og din virksomhed med mange forskellige opgaver.

Mere om vores team

Hasseris Bogføring og Revision består af to engagerede og dygtige medarbejdere.
Vi glæder os til at bruge vores erfaring og kompetencer til også at hjælpe dig og din virksomhed.